İLKYARDIM DERSİ

İLKYARDIM DERSİ - 17 June 2018

“Ani olarak meydana gelen önceden tahmin edilemeyen,önlenmesi çoğunlukla mümkün olan,ölüm yaralanma ve maddi hasarla sonuçlanan olay”lara KAZA denir.

Kazalara en çok insanlar, trafik kazalarına da en çok sürücüler sebep olur.Kasıt unsuru olmaksızın insanları ve çevreyi olumsuz etkileyen doğa olaylarına FELAKET denir.

Trafik kazalarına sebep olan sürücülerin kaza yapmalarındaki en önemli sebepKURALLARA uymamasıdır. Şehir içindeki kazalardan en çok etkilenenler “YAŞLILAR ve ÇOCUKLAR” dır.

SAYIN KURSİYERİMİZ,

İlk yardım dersimizin tamamı Ders Notları bölümünde pdf olarak sizlere sunulmuştur,bu bölümde sadece bir başlangıç yaptık,pdf den ister çıktı alıp çalışabilirsiniz isterseniz Web sayfamıza bakarak çalışabilirsiniz ,Aşağıda sizin için hazırladığımız tüm dersler için pdf olarak hazırlanmıştır,aynı Zaman'da sizin için sorularında güncel tutmaktayız,mutlaka soru çözünüz,alıştırma yapınız,mutlaka bu sınavı ciddiye alın,50 soru trafik,çevre,trafik adabı,araç tekniği ve ilkyardım dersleri ile ilgili sorular olacaktır ve süreniz 45 dakika olacaktır,teorik derslerin tamamı her kurs döneminde kursumuzda tekrar edilmektedir.

Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:

 

Kayıtlar İçin 31 Mart Son Gün

Şimdi Başvur
ÜST